توقف تحریم‌های جدید ترامپ علیه ایران به روایت رسانه آمریکایی حماس خواستار تشکیل کمیته حقیقت‌یاب بین‌المللی شد نبیه‌بری: حزب‌الله به آتش‌بس پایبند و با ارتش هماهنگ است واکنش اروپا به تعرفه‌های جدید آمریکا غریب‌آبادی: گزارش آژانس با هدف استفاده سیاسی بر برخی ادعا‌های بسته شده تمرکز دارد کشتاری جدید در مرکز توزیع غذا در جنوب غزه با ۳۰ شهید و ۱۲۰ زخمی انگلیس به دنبال خرید جنگنده‌های آمریکایی با قابلیت استفاده از تسلیحات اتمی تاکتیکی عراقچی به گروسی: ایران به هر تحرک نامناسب اروپا واکنش مقتضی نشان می‌دهد الجولانی: ما و اسرائیل دشمنان مشترک داریم / مهره کسی نیستم المیادین: تهران به اروپا درباره هرگونه تشدید تنش هشدار داده است همسر نتانیاهو: ترامپ و شوهرم قربانی «دولت‌های پنهان» هستند وزیر خارجه عربستان وارد دمشق شد ادعای برخی رسانه‌های غربی به نقل از آژانس: ایران تولید اورانیوم ۶۰ درصدی را تسریع کرده است «ناوگان آزادی» فردا به مقصد غزه حرکت می‌کند عراقچی: انرژی هسته‌ای حق مسلم مردم ایران است / سیاست خارجی نه شرقی و نه غربی به معنای نفی روابط با غرب و شرق نیست

آمریکا اصراری به کناره‌گیری بشار اسد از قدرت ندارد

یک مقام ارشد آمریکایی گفته دولت این کشور اصراری به کناره‌گیری رئیس‌جمهور سوریه از قدرت ندارد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۰ - ۱۸ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 07
کد خبر: ۷۹۲۱
به گزارش  راهبرد معاصر ، «جوئل ریبرن»، نماینده ویژه وزارت خارجه آمریکا در امور سوریه شنبه گفته دولت این کشور اصراری به کناره‌گیری «بشار اسد»، رئیس‌جمهور سوریه از قدرت به عنوان پیش‌شرط حل و فصل بحران این کشور ندارد.

به نوشته پایگاه نشنال، مقام آمریکایی این سخنان را شنبه در همایش «مجمع جهانی اقتصاد» مطرح کرد و افزود: «آمریکا معتقد به اتخاذ یک راهکار سیاسی است که در راستای رسیدن به راه حلی پایدار از سوی تمامی طرف‌های سیاسی خریدار داشته باشد.»

او مدعی شد آمریکا مکرراً گفته که مردم سوریه بایستی از طریق فرایندهای سیاسی درباره رهبری و دولت کشورشان تصمیم بگیرند و آنها باید سررشته امور را در این ارتباط به دست بگیرند.

ریبرن، علی‌رغم این در ادامه نتوانست از تعیین تکلیف برای سرنوشت مردم سوریه صرفنظر کند و گفت: «بایستی دولتی در سوریه مستقر باشد که با مردم و همسایگانش روابط خصمانه کمتری داشته باشد.»

وی اضافه کرد تنها در این صورت است که میلیون‌ها آوره سوری از اردن، لبنان و ترکیه به وطنشان بازخواهند گشت.

ریبرن مدعی شد بشار اسد با پیگیری راهکار نظامی چشم‌انداز حصول صلح را «دورتر و دورتر» کرده است.

با آنکه گزارش‌های متعددی به حمایت‌های نظامی دولت آمریکا از معارضان سوری بعد از آغاز درگیری‌ها در این کشور گواهی می‌دهند ریبرن تلاش کرد وانمود کند آمریکا از روش نظامی در سوریه حمایت نمی‌کرده است.

او گفت متمایزکننده طرف‌ها در درگیری‌های سوریه تفاوت میان کسانی است که معتقدند اهدافشان از طریق روش‌های نظامی محقق می‌شود و کسانی که به راهکار سیاسی باور دارند.

ریبرن گفت آمریکا تنها به راه حل سیاسی معتقد است. وی اضافه کرد: «۲۰۱۹ بایستی سال واقعیت‌آزمایی برای طرف‌های این درگیری باشد و در همین سال باید از میدان جنگ پای میز مذاکره آمد.»

نماینده دولت آمریکا در امور سوریه گفت همه طرف‌ها از جمله روسیه و ایران -که طبق ادعای او از دولت سوریه حمایت نظامی می‌کنند- بایستی این واقعیت را درک کنند.
ارسال نظر
آخرین اخبار